1
Sri Sri Yoga
Eenvoudige, eeuwenoude yoga voor een diepe meditatieve staat.
 Aankomende
Cursussen
Prijs
Normaal
145€
DUUR
4 sessies van 2 uur
Sri Sri Yoga is holistisch
Sri Sri Yoga is een krachtige en uitgebalanceerde combinatie van:
• Asanas (yogahoudingen)
• Pranayamas (ademwerk)
• Meditatie-oefeningen
• Yoga Nidra ('slaap van de yogi's')
• Kennis over het achtvoudige yogapad

Voor iedereen toegankelijk
Sri Sri Yoga, ook wel de yoga met een glimlach. Tijdens deze lessen hoef je jezelf niet te pushen of competitief te zijn. Tijdens de Sri Sri Yoga-lessen mag je ontspannen. Er komt vanzelf een glimlach op je gezicht en je merkt de vitaliserende werking van deze vorm van yoga. 
Sri Sri Yoga is een levensstijl
Sri Sri Yoga biedt een milde vorm van yoga met lichamelijke oefeningen (asanas), ademoefeningen (pranayamas), (geleide) meditaties en oude wijsheid uit de Veda's.
De flexibiliteit die dat oplevert biedt je handvatten voor een gezonde en geaarde levensstijl. Bovendien is dit een van de weinige yogavormen waarvan de oprichter nog leeft. Die energie is merkbaar in de Sri Sri Yoga-lessen!
Wat is de Art of Yoga, Sri Sri Yoga?
Kracht & evenwicht: lichaamshoudingen (Asanas)
Versterk en verstevig je spieren terwijl je vet verbrandt en je cholesterolgehalte verlaagt. Yogahoudingen maken en houden je flexibel en fit. Zowel lichamelijk als geestelijk.
Energie: yoga-ademhaling (Pranayama)
Leer geavanceerde, maar eenvoudige oefeningen om meer uit je ademhaling te halen. Deze ademoefeningen (pranayamas) 
stimuleren je lichaam en geest. Zo voel je je gedurende de hele dag fris en energiek. 
Diepe rust: meditatie en ontspanning

Ervaar (geleide) meditaties en ontdek de Yoga Nidra ('slaap van de yogi's'); een prachtige vorm van bewuste ontspanning die het lichaam kalmeert en de geest ontspant voor diepe meditatie.
Wijsheid: inzichten met Sri Sri

Door regelmatige beoefening van Sri Sri Yoga krijg je toegang tot fascinerende inzichten in hoe jouw geest en lichaam werken. Het leidt je naar een meer ontspannen en bevredigend leven.
Wees de eerste die het weet
Schrijf je in om het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van Art of Living te ontvangen. Art of Living gebruikt je gegevens volgens de privacywetgeving.