1
Art of Silence
De natuurlijke stap die volgt op Art of Breathing,
voor meer verdieping en stilte.

 Aankomende
Cursussen
Prijs
Normaal
690€
5 DAAGSE CURSUS IN HET NEDERLANDS OP EEN PRACHTIGE LOCATIE, VENWOUDE
PRIJS IS EXCLUSIEF OVERNACHTINGEN
De verdiepende retraite die doorgaat waar Art of Breathing is gestopt.

Deze cursus is vol. Wil je graag mee doen met de Stilte cursus geef dit dan door aan admin@aofl.nl . Dan plaatsen we je op de reservelijst. Zodra er plek is
Veranderingen in jezelf
Deze stilteretraite kan je helpen belemmerende overtuigingen, spijt en zorgen los te laten en helpt je de betere versie van jezelf te worden. Je komt meer gecenterd, gefocust en wijzer terug. En je bent meer in contact met jouw innerlijke bron van onverstoorbare vreugde. Welcome inner peace to the max!

Hoe vaker je deelneemt aan deze retraite, hoe meer innerlijke kracht en vrijheid je ervaart. Zie het als jouw jaarlijkse apk. 
Hoe is de retraite opgebouwd?

Diepe meditaties
De ‘Hollow & Empty' meditaties - met de stem van Sri Sri Ravi Shankar - zijn een zeer belangrijk onderdeel van de cursus. Negatieve gedachten, stress en spanningen op het diepste niveau van je zenuwstelsel verdwijnen.
Stilte
Stilte is veel meer dan niet praten. Het is een manier om jezelf opnieuw te ontdekken: fysiek, mentaal en spiritueel. Zelfs een paar minuten van deze vredige stilte geven een rust die veel dieper gaat dan slaap. Echt iedereen kan het!
wijsheid
Wijsheid uit de Veda’s: ontdek bijvoorbeeld de ‘vier pijlers van kennis’ uit oude Vedische geschriften. Praktische handvatten geven om een vervullend leven te leiden in onze huidige maatschappij. Vraag-en-antwoord-sessies: je krijgt antwoorden op je (levens)vragen van je teacher.
muziek
In deze cursus ervaar je een 'joyfull silence'. Je doet yoga, meditaties en processen en je hoort mooie muziek na de meditaties. 
mudras & ademtechnieken
De cursus bouwt verder op de ademtechnieken die je geleerd hebt in de Art of Breathing cursus. Je leert verschillende mudra’s.
Met deze simpele en subtiele technieken kun je je geest en emoties nog verder in balans brengen. En ze zijn eenvoudig toe te passen.
meer elementen
Elke dag starten we met de SKY ademhaling en yoga, de verbinding met lichaam en geest.

Voeding: niks beters dan drie keer per dag in stilte te genieten van een vegetarische, lichte, heerlijke maaltijd. Bereid door een liefdevolle kok.
Over Venwoude
Bijdrage cursus is € 690,00 dit is exclusief overnachten, inclusief heerlijk biologisch/vegetarisch eten met biologische producten zoveel mogelijk uit de directe omgeving

Overnachtingen kun je regelen via Venwoude  
www.venwoude.nl/boeken
1 persoonskamer: € 49,99 per nacht
2 persoonskamer: € 78,18 per nacht
tent of caravan:   €  17,29 per nacht

Wandelen is prachtig ter plekke, want 16 hectare groot, met een ven en veel bos, vandaar de naam Venwoude.

In de zaal zijn yoga matjes, kussentjes en fleece dekentjes beschikbaar. Meditatie stoeltjes zelf meenemen.
Waarom diepe rust belangrijk?
Waarom is het goed om regelmatig de tijd te nemen om even uit je drukke bestaan te stappen?
Kijk hoe het werkt.
Wees de eerste die het weet
Schrijf je in om het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van Art of Living te ontvangen. Art of Living gebruikt je gegevens volgens de privacywetgeving.