1
Art of Breathing
Ervaar de unieke SKY ademhaling van Art of Living

Wanneer
waar
 Aankomende
Cursussen
23 - 25
April
ONLINE
NL
23 - 25
April
ONLINE
EN
30 - 2
April
ONLINE
NL
12 - 14
Mei
ONLINE
NL
14 - 16
Mei
ONLINE
EN
14 - 16
Mei
ONLINE
NL
  
Normaal
295€
Student
205€
Herhaler
75€
TijD
3 x 3 uur op aaneengesloten dagen
Evenals de 40-dagen challenge
Natuurlijk en moeiteloos
De kern van de Art of Breathing is de 
beroemde Sudarshan Kriya™ (SKY),
Een krachtige ademtechniek die je moeiteloos in een staat van diepe meditatie brengt. 

Meer dan 60 wetenschappelijk gepubliceerde studies tonen aan dat het beoefenen van de Sudarshan Kriya zeer heilzame effecten heeft op zowel de fysieke als mentale gezondheid.
Art of Breathing
Door de effectieve ademtechnieken, meditatie en praktische kennis over over de werking van de geest, reduceren we stress, angst en andere negatieve emoties zodat: 
 • het gelukshormoon toeneemt
 • je immuunsysteem verbetert
 • je meer antioxidant-enzymen aanmaakt
 • je emotioneel stabieler wordt


 • Het resultaat is een vredige geest, vreugde en een wakker hoofd. Gefocust en toch relaxed, klaar om heldere beslissingen te nemen. Met meer energie en bewustzijn, krijgen we de capaciteit om uitdagingen aan te gaan vanuit een gecenterd gevoel. 

  Welcome inner peace!

  Inhoud Art of Breathing
  De online Art of Breathing duurt 3 x 3 uur op 3 aaneengesloten dagen en biedt je praktische oefeningen voor een gelukkiger leven. 
  De S.K.Y. ademtechniek brengt je heel natuurlijk in contact met jouw positieve kern. Voor iedereen toegankelijk en iedereen kan het!
  It is just one breath away..... 
  Geheim van de adem
  De kern van het programma is de exclusieve en krachtige Sudarshan Kriya. Deze ademtechniek vermindert stress en geeft je nieuwe energie. Je geest wordt weer helder en licht. Miljoenen mensen over de hele wereld zijn je al voorgegaan en (her)vonden hun geluk via hun adem.
  Wetenschap
  Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat door de geleerde oefeningen:
  • je meer antioxidant-enzymen aanmaakt
  • je emotioneel stabieler wordt
  • je immuumsysteem verbetert
  • het gelukshormoon toeneemt
  Free the mind
  Wanneer je je geest beter leert kennen, geeft dit een breder perspectief op het leven. Negativiteit, frustraties, ongeduld, onrust en zorgen verdwijnen. Je voelt je meer in balans en je bent je meer bewust van je acties en de gevolgen ervan.
  Yoga en meditatie
  Leer eenvoudige yoga-oefeningen voor iedere dag. Het helpt je gezonder te worden en meer focus en ontspanning te creëren. Met de unieke geleide meditaties kom je weer bij jouw innerlijke bron, waar jouw creativiteit, vertrouwen en schoonheid zich bevinden. 
  Praktische oefeningen
  voor je hele leven
  Je kunt de geleerde oefeningen ook thuis doen, wanneer je maar wilt – praktische tools die je helpen ontstressen, waardoor je zelfs in uitdagende situaties kalm kunt blijven. En je in verbinding kunt blijven met de mensen om je heen.

  Follow-ups in een groep worden wekelijks aangeboden

  Wetenschappelijk onderzoek
  Regelmatige beoefening van S.KY, de Sudarshan Kriya™ stimuleert en produceert antioxidant-enzymen, versterkt het immuunsysteem, brengt emoties in balans, vermindert het stresshormoon cortisol, verbetert slaap en verzacht angst en depressies.

  Kortom:
  • het gelukshormoon neemt toe
  • je immuunsysteem verbetert
  • je maakt meer antioxidant-enzymen aan
  • je wordt emotioneel stabieler 

  Wees de eerste die het weet
  Schrijf je in om het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van Art of Living te ontvangen. Art of Living gebruikt je gegevens volgens de privacywetgeving.